Propolis Nasıl Kullanılır?

04-04-2020 23:59
PROPOLİS NASIL KULLANILIR ?
*Doktor Tavsiyesi ile kullanınız
*Propolis İLAÇ değildir. Her şeyde (ilaç veya doğal ürünler) olduğu gibi propolisi de yüksek dozda kullanmak sağlık sorunlarına neden olabilir. Kullanmadan önce bir doktora danışılması önerilir. Bebekler (3 yaş ve altı), hamileler, organ yetmezliği gibi sorunları olan kişiler doktor önermedikçe kullanmamalıdır. Düzenli kullandığınız bir ilaç varsa, ilaç etkileşimi olabilir. Propolis kullanacağınız zaman hekime düzenli kullandığınız ilaçları mutlaka söyleyiniz.
*Başka firma veya markların tüketim önerilerine göre kullanmayınız. Mutlaka tüketim önerilerini okuyarak ürünü kullanınız.
*Kademeli başlangıç: İlk kullanımda 1 sprey basımı veya 1 damla ile başlayınız. Kademeli olarak tavsiye edilen miktarlara çıkınız. Herhangi bir kaşıntı veya kızarıklık durumunda kullanımı kesiniz.
*Basit alerji testi: İlk kez kullanıyorsanız kolun iç kısmındaki yumuşak bölgeye veya bilek iç kısmına bir damla veya bir sprey basımı uygulayın. Herhangi bir kızarıklık veya alerjik bir durum yoksa kullanabilirsiniz. Burada herhangi bir alerjik durumun oluşmaması tüketim sırasında alerji oluşturmayacağı anlamına gelmez. Mutlaka kademeli başlangıç önerisine uyarak başlayınız.
*Tüketim şekli: Başta ham bal olmak üzere, su, soda, meyve suları, pekmez, ekmek vb. ürünler üzerine ekleyerek rahatlıkla tüketebilirsiniz. Ayrıca, doğrudan ağız içerisine uygulanarak üzerine bir bardak su içilebilir. 4-10 yaş arası çocuklarda günde maksimum 10 damla veya 4 sprey, Yetişkinlerde günde maksimum 20 damla veya 8 sprey basımı kullanabilir.  Tek seferde 8 damla veya 3 sprey basımından fazla kullanımı tavsiye edilmez. Uygulama parçalı dozlarda gün içerisine yayılmalıdır. Süt ile birlikte propolis içerisindeki fenolik bileşenler şelasyon (emilemez kompleks yapı) oluşturur. Bu yüzden süt ile birlikte kullanımı tavsiye edilmez. İlaçlar ile birlikte aynı anda alınması tavsiye edilmez. Sürekli kullanmayınız. Haftada en az 1 gün ara vererek veya 3 hafta kullanıp bir hafta ara vererek kullanmanız tavsiye olunur.   Deride kızarıklık, kaşınma, ağız içinde yara, kabızlık gibi belirtiler oluşursa doz azaltılmalı veya kullanım tamamen kesilmelidir.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.